5 ADUTA KOJE RIBE čine tako posebnim i drugačijim od ostalih horoskopskih znakova..

Na astro planu vladaju Ribe, poslednji znak Zodijaka. Saznajte koje osobine ih čine posebnim.

Nepopravljive su romantičarke: Žene rođene u ovom znaku veoma su nežne i emotivne, no ponekad se pretvaraju da su neosvojive. Njihovom šarmu retko ko može da odoli. Veruju u pravu ljubav, a kada je jednom pronađu, u potpunosti su joj predane.

One su svojim partnerima odane i uvek će mu dati do znanja koliko im je stalo do njega i koliko ga vole. Vole da dobijaju male znakove pažnje. Takođe, vrlo su strastvene ljubavnice, ali imaju potrebu da osete jaku povezanost sa svojim partnerom.

Uvek će pomoći drugima: Ribe su horoskopski znak koji ima najviše empatije prema drugima. U svakom trenutku spremne su da pomognu drugima i uvek će druge staviti ispred sebe. Ali, nisu naivne.

Nesebično će pomagati svima, ali nikada neće dopustiti da neko iskorištava njenu dobrotu. Kada neko jednom razočara i izneveri ženu Ribu, teško da će ikada više zadobiti njeno poverenje.

LJUBAVNI HOROSKOP 22.02.-28.02.2021.

Kreativne su: Pripadnice ovog horoskopskog znaka veoma su maštovite i kreativne. Njima dobrih ideja nikada ne nedostaje, kao ni spremnosti da ih realizuju. One će svoju kreativnost pokušati da pretvori u dobar biznis, ali Ribe ne vole nikome da naređuju i šefuju.

Odlično će se uklopiti i snaći u svakom timu, a najvažnije im je samo da njihova umetnička duša dođe do izražaja. S druge strane, ako rade posao koji ne vole i u kom ne mogu pokazati kreativnost, neće se najbolje snaći. Pogledajte OVDE vaš današnji horoskop.

Odane su prijateljice i partnerke: Ribe su zaista najbolje prijateljice. Uvek su tu za svoje prijatelje. Svakoga će rado saslušati i pokušaće da daju najbolji savet. Nisu svađalice i svaki problem pokušaće da reše razgovorom i to što pre.

Neće osuđivati drugu stranu, nego će pokušati da je razume. Isto važi i s njihovim ljubavnim partnerom. U potpunosti su mu odane i verne, ali isto očekuju i zauzvrat. U vezi im je najvažnija komunikacija.

Uživaju u svemu što rade: Žene Ribe poznate su po tome da doslovno žive svaki dan kao da im je poslednji. Posvećene su maksimalno svemu što rade, a pri tome u tome jako uživaju. One se radije neće baviti poslom koji im ne predstavlja užitak ako mu se ne mogu u potpunosti predati.

Svaki slobodni trenutak koriste za druženje s osobama koje vole, a najveća strast su im putovanja. Vole da upoznaju svet i otkrivaju nova mesta, piše miss7.24sata.hr..