DAME, SAZNAJTE šta vašeg MUŠKARCA čini SEK-SUALNO NESIGURNIM

Nijedno ljudsko biće nije imuno na s***ualnu nesigurnost, pa ni vaš muškarac. Saznajte šta mu narušava samopouzdanje, kako biste mogle da utičete na to da se osjeća bolje u krevetu.

OVAN: Muškarac Ovan se ponosi time što je u stanju da dominira spavaćom sobom, ali se često pita da li ga vi tako vidite. On mora da zna da je moćan i snažan u krevetu. Mora da zna da je najbolji, jer će ga sve lošije od toga ubiti u pojam, čak i ako to ne želi da prizna.

BIK: Bikovi su vrlo takmičarski nastrojeni – osim kada je u pitanju veličina. Iako su često veoma obdareni, Bikovi moraju da budu ubjeđeni u to da nikad ništa veće od njihove opreme niste vidjeli. Često sa prijateljima poredi veličinu po-lnog or-gana i istražuje prosječne dimenzije u svijetu.

BLIZANCI: Pripadnici ovog znaka vole da čuju partnerku kad doživi vrhunac, ali to nije njihova najveća potreba. Najviše ih brine to da li je ženi dovoljno zabavno. Ako bi Blizanac saznao da folirate or-gazam, to bi ga slomilo.

RAK: Ako je zbog nečega Rak zabrinut onda je to njegov performans. Umije da bude toliko nervozan da mu često treba više vremena da se pokrene. Nemojte mu nikada reći da mu treba previše vremena da se napali ili da mu treba previše vremena da dođe do vrhunca, to bi ga natjeralo.

LAV: Opsjednuti su po*nografijom, pa Lavove najviše brine to kako izgledaju u krevetu. Ako želite da ga isprepadate, samo mu recite da izgleda smiješno dok sv*šava. To kako izgleda kad je “kao od majke rođen”, njegova je najveća briga.

DJEVICA: Djevice u svemu, pa i u krevetu, vole da imaju kontrolu. Međutim, oni imaju i submisivnu stranu i to može da ih učini veoma nesigurnima. Često ispituju svoju muževnost zbog želje da se potčine ženi.

VAGA: Pripadnici ovog znaka najviše se plaše toga da ćete njihovo s***ualno umjeće ismijvati iza njihovih leđa. Dobra reputacija i poštovanje su Vagama veoma važni i moraju ih imati i u spavaćoj sobi i van nje.

ŠKORPIJA: Veoma su nesigurni zbog s***a generalno. Vođenje ljubavi ih čini ranjivima jer tako ispoljavaju sve svoje slabosti koje ne žele da priznaju da umiju. U s***u prikazuju osjećanja koje ne žele da vam priznaju i zato ih je teško utjerati u krevet.

STRIJELAC: Strijelčevi su nesigurni kada je u pitanju vezivanje. Iako se često plaše vezivanja, ne žele da ih posmatrate kao kratkotrajnu zabavu. Čak i ako samo žele “vezu na jednu noć”, iznerviraće se ako vi tako gledate na njih.

JARAC: Pripadnici ovog znaka se unervoze oko toga da li mogu da vas dovedu do or-gazma i zato se često čak i previše trude. Neuspjeh ne postoji u njihovom rječniku i učiniće sve da toga postanete svjesni. Njegova najveća noćna mora je nezadovoljena žena.

VODOLIJA: Vodolije imaju prilično konfliktan pogled na intimu. S jedne strane je i te kako žele, s druge strane ne žele da se previše “zakačite” za njih. Previše ljubavi i maženja može da ih otjera.

RIBE: Ribe imaju problem i sa time kako izgledaju i koliko vrijede. Morate mnogo da im povlađujete i laskate da bi se osjećali savršeno sigurno.