SVI GA VOLE; NAJPOZITIVNIJI horoskopski znak..

Ako se ne osjećate najbolje i potrebna vam je vesela osoba prepuna pozitivne energije koja će vam uljepšati dan, zvaćete osobu rođenu u ovom znaku.

Riječ je o Strijelcima. Naime, osobe rođene u znaku Strijelca gotovo su uvek nasmijane i energične, ali i spremne za upoznavanje novih ljudi i sklapanje novih prijateljstava.

Oni se bude se osmjehom i odlaze u san s osmjehom, znajući da je pred njima još jedan dan prepun novih avantura i lijepih iskustava. Čak i kada se nađu u lošoj situaciji, Strijelci iz nje izvuku nešto pozitivno.

Osim toga, oni su sjajni prijatelji i uvijek su tu za osobe koje vole. Oni su jednostavno sjajne osobe koje su vam potrebne u životu.

GDJE LI SU ONI BILI KADA SE DIJELILA HRABROST; Ovi horoskopski znaci su NAJVEĆE KUKAVICE!

Neki horoskopski znakovi poznatiji su po svom kukavičluku, a kako piše Astro Talk, četiri znaka u tome prednjače.

RIBE: Ribe su pametne, ali su i poprilične kukavice. Kad dođe teško vrijeme, one su najmanje pouzdan horoskopski znak. U vremenima krize pobeći će glavom bez obzira.

STRIJELAC: Strijelčevi nemaju osjećaj odgovornosti. U sukobima se često izbezume, a kasnije se pretvaraju kao da ništa nije bilo. Nikada neće priznati da su nešto skrivili i svaliće krivicu na druge.

BLIZANCI: Blizanci se često hvale da se baš ničeg ne boje, ali su u stvarnosti prave kukavice. Kada se od njih zatraži da se suoče s nekom pravom, kriznom situacijom, neće im dugo trebati da se povuku i priznaju poraz.

ŠKORPIJA: Škorpije nisu samo kukavice nego i prevaranti. Ako ih zamolite za pomoć, postoji velika vjerovatnoća da će nestati baš u onom trenutku kada vam budu najviše potrebni. Jako su tvrdoglavi i sami sebi ne žele da priznaju da nisu baš tako hrabri kao što možda misle.