ŽELITE DA VAS PRIMJETI; 3 stvari zbog kojih će se svaki muškarac LUDAČKI ZALUBITI!

Fizički izgled svakako igra ulogu u pridobijanju muške pažnje, ali on nije najbitniji. Sljedeće 3 stvari mogu navesti svakog muškarca da se ludački zaljubi u vas.

Strastvenost: Pri tome se ne misli na onu pod čaršafima. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene instantno privlače muški pol.

To može da bude posao, hobi ili bila šta što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi da mu pokažete koliko ste slične njemu, nego koliko ste odane sebi.

Autentičnost: Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom.

Ipak, to nije nešto čime će zadržati tog istog partnera ni način na koji će biti sretne u životu. Čvrste odluke, stavovi i vjerovanja ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga nipošto ne bi trebalo da se odričete.

Ženstvenost: Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i efikasnosti. Važnost ove 3 stavke je neosporna, međutim kada počnete u svemu da preuzimate inicijativu, donosite odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dozvoljavate mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema.

Dozvolite mu da vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nežniju stranu i budite svedok njegovog oduševljenja, piše espreso..